Shade Nets

Shade Nets

Rrjetat për hijezim janë aksesorë me cilësi të lartë që përdoren në kultivimin e bimëve të ndryshme për t’i mbrojtur nga zogjtë, për të siguruar hije uniforme dhe për të kontrolluar lëvizjen e ajrit në sera dhe kopshte. Materiali përbërës është rezistent ndaj rrezeve UV dhe agrokimikateve, duke dhënë qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi të produktit. Në Megatek do të gjeni rrjeta për hijezim, të përmasave të ndryshme.

24 Items

per page

24 Items

per page