Stainless Steel Wire Rope

Stainless Steel Wire Rope

Megatek ofron kavo inoksi të ndara sipas llojeve: kavo inoksi te serta dhe kavo inoksi të buta. Në kavot e serta futen kavot të cilat bërthamen e kanë prej tekstili dhe janë më të serta se ato të buta, si dhe janë të pavajosura dhe më së shumti për tendosje. Në kavot e buta futen ato lloje kavosh të cilat përdoren për vinç, dhe tek të cilat materiali i çelikut është me një përqindje të lartë të karbonit dhe elasticitet shumë të lartë.

6 Items

per page

6 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved