Welding MIG Machine

Welding MIG Machine

Saldatricet MIG i gjeni në Megatek në modele të ndryshme, duke filluar nga fuqia prej 35 A (për tel 0.4-0.6 mm) deri në 250 A (për tel 1.2 mm). Ato janë me mënyrë operimi manuale dhe elektronike, me punim me gaz argoni dhe me tel me skorje. Të pershtatshme për saldimin e çelikut normal dhe inoksit, në varësi të telit të perdorur, këtu do gjeni marka cilësore me çmimet më konkuruese në treg.

7 Items

per page

7 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved