Hinges

Hinges

Një menteshë është një mekanizëm që lidh dy objekte të forta dhe zakonisht lejon vetëm një kënd të kufizuar të rrotullimit midis tyre. Në Megatek do të gjeni mentesha të llojeve dhe materialeve të ndryshme, për dyer, kapakë raftesh apo përdorime të tjera në ambientet e shtëpive apo bizneseve tuaja.

Items 1-28 of 70

Page
per page

Items 1-28 of 70

Page
per page