Antiseptics

Antiseptics

Antiseptikët ose dezinfektuesit e lëkurës, janë kimikate për pastrimin e lëkurës dhe plagëve, të cilat mund të vrasin ose parandalojnë rritjen e mikroorganizmave. Në Megatek mund të gjeni disa lloje të antiseptikëve, për përdorim në shtëpi ose të përshtatshme vetëm për përdorim në mjediset klinike ose spitalore.

3 Items

per page

3 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved