Soldering accessories for tin and gas

Soldering accessories for tin and gas

Megatek është kujdesur që të plotësojë çdo kërkesë tuajën! Për të realizuar një proçes pune efektiv ju duhen aksesorët e duhur për saldimin me kallaj dhe gaz. Këtu do gjeni maja të ndryshme metalike, suporte mbajtëse për pajisjet e saldimit, aksesorë aplikues të kallajit, pompat thithëse si dhe pastat e saldimit.

Items 1-28 of 30

Page
per page

Items 1-28 of 30

Page
per page