Olive Haarvesting Nets

Olive Haarvesting Nets

Përzgjidhni në Megatek rrjeta për mbledhjen e ullirit të përmasave të ndryshme, të përbëra prej një materiali cilësor, të cilat janë praktike në përdorim dhe vendosen me lehtësi në sipërfaqet poshtë pemëve të ullirit. Rrjeta për mbledhjen e ullirit ndihmon në mbledhjen e kokrrave pasi këto janë shkundur nga pema.

15 Items

per page

15 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved