Bestsellers
Necessary during the winter

Electric Heaters

Quilts

Kitchenware

Area Rugs

Slide 12
Pin It Button
Slide 26
Pin It Button
Health care

Vitamins

Supplements for children

Face Care

Instagram Feed
Instagram Image

165 2

Sidomos këtë muaj, ajo çfarë nuk mund të mungojë në shtëpinë tënde është një sobë eficente druri e cila mund të të mbajë ngrohtë gjatë ditëve të ftohta dimërore!

Instagram Image

150 6

❄ Bëhu gati për javën më të ftohtë të muajit! ❄ Ngrohësi i peshqirëve është një aksesor mjaft i nevojshëm për tualetin tënd, i cili jo vetëm ngroh peshqirët, por dhe mban ambientin e ngrohtë!

Instagram Image

70 2

Të duhet një divan praktik për shtëpinë?

Instagram Image

100 2

Nëse ditët e ftohta të pengojnë për të shkuar në palestër, Megatek ka menduar për ty!

Instagram Image

190 1

Sigurohu që këto muaj të ftohtë, shtëpia të qëndrojë gjithnjë e ngrohtë me sobën ekonomike me dru #EkonomikLM

Instagram Image

87 0

Këtë të dielë, datë 23 Janar, në Megatek ke mundësinë të përfitosh nga matjet e specializuara të #Vitaminometri & #Mineralometri, #Glicemi dhe tensionit, tërësisht FALAS! Përgjatë orarit 10:30-13:30 & 16:00-18:30 specialistët përkatës për matjet do të je

Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved