Welding MMA Machine

Welding MMA Machine

Saldatriçet që gjeni në Megatek janë të prodhuara sipas standarteve industriale duke zbatuar masat e sigurisë dhe mbrojtjes së pajisjes. Zbuloni modelet e ndryshme, duke filluar nga fuqia prej 80 A (elektroda 1.6-2.5 mm) deri në 250 A (elektroda 2.0-5.0 mm). Ato janë me mënyrë operimi manuale dhe elektronike si dhe të përshtatshme për të gjitha standartet e elektrodave dhe këndet e punimit. Saldatricet MMA kanë aftësi saldimi të çelikut normal, aluminit, inoksit, gizës, etj.

8 Items

per page

8 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved