Turning Protectors

Turning Protectors

Në parking ose në hapësira të ndryshme ku automjetet mund të parkojnë, lind nevoja e orientimit apo dhe e kufizimit të vendeve të caktuara të parkimit. Një opsion mjaft ekonomik për zgjidhjen e këtij problemi janë mbrojtëset për këndet që Megatek ofron. Ato ju mundësojnë që ju të shikoni këndet e dyerve apo kolonave dhe nëse i prekni ato nuk ju dëmtohet makina. Vendosen në kënde vertikale dhe janë të prodhuar nga një material gome rezistent.

9 Items

per page

9 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved