Video Recorder

Video Recorder

Video regjistruesit DVR janë pajisje mjaft të dobishme që shërbejnë për të regjistruar filmimin e kamerave që keni në ambientet tuaja dhe për të shfaqur në monitor pamjen e kamerave. Këtu në Megatek do të gjeni pajisjen e duhur DVR për të regjistruar gjithçka ndodh në ambientet tuaja.

1 Item

per page

1 Item

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved