Connecting Nuts

Connecting Nuts

Siç e shihni, Megatek është kujdesur që të sjellë të gjithë gamën e dadove për t'ju ardhur në ndihmë kërkesave të ndryshme që mund të keni! Dadot bashkuese përdoren në dizë apo prixhonier dhe kryesisht gjejnë aplikim në objekte të larta në kubaturë ose objekte me funksione komerciale. Dadoja bashkuese ka si qëllim zgjatimin e dizës ose prixhonierit dhe i gjeni në përmasa dhe gjatësi të ndryshme.

9 Items

per page

9 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved