Plant Ties

Plant Ties

Për të ndihmuar në një rritje të shëndetshme të fidanëve të rinj dhe për të mbrojtur degët e pemëve nga thyerja, mund të përzgjidhni lidhëse bimësh të ndryshme në Megatek, të cilat nuk e dëmtojnë bimën dhe bëjnë lidhjen e tyre me aksesorët mbështetës për bimë.

Items 1-28 of 50

Page
per page

Items 1-28 of 50

Page
per page