Door Latches

Door Latches

Një shul për dyer është një aksesor instalimi mekanik, që përdoret kryesisht në dyert e brendshme ku zakonisht nuk kërkohet një bravë dhe është në përputhje me shumicën e levave ose dorezave të dyerve. Në Megatek do të gjeni shula për dyer të madhësive të ndryshme, të përshtatshëm për të gjitha llojet e dyerve.

19 Items

per page

19 Items

per page