Electric Grape Destemmer

Electric Grape Destemmer

Për përpunimin e një sasie të madhe të frutave të rrushit në bërjen e verës, përzgjidhni në Megatek makineri shtrydhëse elektrike, të përshtatshme për përdorim në kantinat e prodhimit të verës dhe për prodhues amatorë. Materialet me cilësi të lartë të përdorura për ndërtimin e këtyre makinerive garantojnë efikasitetin dhe qëndrueshmërinë e tyre.

7 Items

per page

7 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved