Gas Welding Tools

Gas Welding Tools

Në Megatek do të gjeni modele të ndryshme të pajisjeve të saldimit me gaz, të ndara në varësi të materialit që do të aplikohet nxehtësia, siç janë pajisjet e saldimit të tubave të bakrit dhe aluminit, pajisjet e saldimit të bizhuterive dhe komponentëve të imët metalik si dhe pajisjet e aplikimit dhe ngjitjes së katramasë. Çdo pajisje karakterizohet nga specifikimet e veta teknike (temperaturë, lloji i gazit, modeli i punimit).

18 Items

per page

18 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved