Tillers

Tillers

Frezat e tokës janë makineri të rënda që punojnë tokën e fortë dhe e bëjnë atë gati për kultivuesin. Megatek ofron freza toke me cilësi të lartë, të cilat ju mundësojnë të bëni punën tuaj në mënyrë të sigurt, të qetë dhe me qëndrueshmëri.

21 Items

per page

21 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved