Harvest Baskets

Harvest Baskets

Vasketat për vjelje e bëjnë më të lehtë dhe efikase mbledhjen e ushqimit nga kopshtet apo vreshtat. Ato gjithashtu gjejnë përdorime të ndryshme për shumë qëllime në ambientet e shtëpisë apo biznesit tuaj. Në Megatek do të gjeni vasketa për vjelje të modeleve dhe materialeve të ndryshme, të përshtatshme për përdorim në vreshta, kopshte, shtëpi, etj.

5 Items

per page

5 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved