Wooden Shelf Brackets

Wooden Shelf Brackets

Nëse dëshironi një raft të hapur në kuzhinën tuaj ose dëshironi të shfrytëzoni më mirë hapësirat në dhomat e gjumit, raftet e vetëqëndrueshëm mund të ngjiten kudo me ndihmën e disa elementëve mbajtës. Në Megatek mund të përzgjidhni elementë mbajtës druri, për vendosjen në mur të rafteve, të cilët janë të qëndrueshëm dhe të përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme të ndryshme.

7 Items

per page

7 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved