Olive Tree Shakers

Olive Tree Shakers

Një mjet mjaft i domosdoshëm për kultivuesit e ullinjve dhe prodhuesit e vajit të ullirit, janë shkundëset e ullirit, të cilat e bëjnë procesin e vjeljes së ullinjve më efektiv dhe minimizojnë kostot. Megatek ofron shkundëse ullinjsh të modeleve të ndryshme të cilat ndihmojnë në mbledhjen e kokrrave të ullinjve pa i dëmtuar ato.

18 Items

per page

18 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved