Plastic Fences

Plastic Fences

Gardhet plastike janë një alternativë zëvendësuese për gardhet e drurit, në rrethimin e hapësirave të gjelbra. Materiali plastik është i qëndrueshëm ndaj lagështisë, ka peshë të lehtë dhe nuk ka nevojë të mirëmbahet. Në Megatek do të gjeni gardhe plastike për rrethim, të përmasave dhe formave të ndryshme, të përshtatshëm për nevojat tuaja.

Items 1-28 of 29

Page
per page

Items 1-28 of 29

Page
per page