Welding Electrodes

Welding Electrodes

Elektrodat e saldimit që gjeni në Megatek janë ideale për saldimin e natyrave të ndryshme të materialeve metalike, duke filluar nga çeliku i thjeshtë, inoksi, giza, alumini dhe janë me standarte të ndryshme operimi, në varësi të pastërtisë së metalit, sforcimit të aplikuar, këndit të operimit apo spesorit që do të saldohet. Qoftë për amatorë apo profesionistë, Megatek ka siguruar gamën e plotë të elektrodave të saldimit në fushën e konstrukstioneve metalike dhe riparimeve.

Items 1-28 of 35

Page
per page

Items 1-28 of 35

Page
per page