Trays for Plastic Pots

Trays for Plastic Pots

Vazot e bimëve përdorin pjatat për të mbledhur ujin që kullohet nga vazoja. Pa këtë, uji lehtësisht mund të derdhet mbi qilimat, dyshemetë dhe mobiljet tuaja. Kështu që pas çdo ujitjeje, pjata e vazos do të mbledhë ujin e tepërt, duke parandaluar çdo derdhje në shtëpinë tuaj. Në Megatek do të gjeni pjata për vazo plastike, të përmasave dhe ngjyrave të ndryshme.

Items 1-28 of 165

Page
per page

Items 1-28 of 165

Page
per page