Cider and Alcohol Meters

Cider and Alcohol Meters

Matësit e alkoolit përcaktojnë në mënyrë të besueshme dhe të saktë përmbajtjen e alkoolit në një gamë të gjerë të pijeve alkoolike: të gjitha llojet e përzierjeve të birrës, verë, musht, pije alkoolike, likere, por edhe në fermentimin e lëngut të rrushit, lëvoreve dhe. Shumëllojshmëria e aksesorëve matës të kantinës të ofruar në Megatek siguron zgjidhje individuale të përshtatura për nevojat tuaja.

Items 1-28 of 32

Page
per page

Items 1-28 of 32

Page
per page