Tin for soldering

Tin for soldering

Megatek ju ofron kallaj saldimi, të prodhuar sipas standarteve industriale duke u bazuar në përqëndrimet e çertifikuara të përbërjes së kallajit dhe plumbit. Në varësi të përdorimit të tyre, i gjeni të ndara sipas diametrit, përbërjes kimike dhe pranisë së skorrjes. Ato janë lehtësisht të aplikueshme me aparaturat standarte të saldimit me kallaj.

16 Items

per page

16 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved