Fuel Powered Water Pumps

Fuel Powered Water Pumps

Pompat e ujit me karburant gjejnë përdorim në rezidencat private, sistemet e ujit të qytetit, ujitjen bujqësore dhe aplikimet industriale. Në Megatek do të gjeni pompa uji me karburant, me kapacitete procesimi të ndryshme, të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

21 Items

per page

21 Items

per page