Temperas and Acrylic Paints

Temperas and Acrylic Paints

Temperat dhe bojërat akrilike janë një pjesë shumë e rëndësishme e mësimeve të vizatimit pasi ato mund të pikturojnë shumë imazhe dhe t'u lejojnë fëmijëve të njohin ngjyrat dhe si t'i përziejnë ato. Temperat që do të gjeni në Megatek janë të përshtatshëm për përdorim shkolle, si dhe bojërat akrilike me bazë uji dhe jo toksike mund të përdoren gjerësisht në sipërfaqe të ndryshme.

Items 1-28 of 35

Page
per page

Items 1-28 of 35

Page
per page