Sunshades

Sunshades

Tendat janë shumë praktike dhe të lehta për t'u përdorur për ju që herë pas herë pëlqeni të kaloni një pjesë të mirë të kohës në natyrë apo të niseni me familjen/miqtë për piknik. Sipas materialeve dhe përmasave të ndryshme që do gjeni në Megatek, mund t'i përdorni edhe për mbulimin e objekteve të ndryshme për t'i mbrojtur nga agjentët atmosferikë.

Items 1-28 of 33

Page
per page

Items 1-28 of 33

Page
per page