Wood Fired Oven

Wood Fired Oven

Furrat me dru gatuajnë më shpejt, ofrojnë shpërndarje të barabartë të nxehtësisë, theksojnë aromën e ushqimit dhe janë gjithashtu shumë efikase në energji dhe ulin kostot e përdorimit të energjisë. Në Megatek do të mund të përzgjidhni modele të ndryshme të furrave me dru, të përshtatshme për shtëpinë apo restorantin tuaj.

1 Item

per page

1 Item

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved