Blank Tubing

Blank Tubing

Një aksesor i domosdoshëm për ndërtimin e sistemeve të vaditjes janë tubat e shpërndarjes së ujit. Në Megatek mund të përzgjidhni tuba për vaditje, me diametër dhe gjatësi të ndryshme, të përshtatshëm për sipërfaqe të ndryshme të lulishteve, kopshteve apo ambienteve të tjera të gjelbra.

Items 1-28 of 72

Page
per page