Emergency Lights

Emergency Lights

Ndriçuesit e emergjencës janë një element në dukje jo shumë i rëndësishëm, por në fakt mjaft i dobishëm në raste emergjence apo dhe në raste të shkëputjes së elekticitetit. Ato ruajnë energjinë deri në momentin që energjia elektrike shkëputet dhe ato ndizen. Në Megatek do të gjeni modelin tuaj të preferuar, sipas nevojave dhe kërkesave të ambientit.

18 Items

per page

18 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved