Wireless Doorbells

Wireless Doorbells

Zilja e derës është një pajisje mjaft e dobishme sinjalizimi vizitorësh për çdo banesë. Në Megatek ka modele të ndryshme zilesh pa kabull të cilat nuk kanë nevojë për instalim elektrik, por vetëm montimin e çelësit jashtë derës dhe vendosjen e pajisjes që ka altorpalantin brenda në banesë.

21 Items

per page

21 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved