Safety Chains

Safety Chains

Zinxhirët dekorativë që gjeni në Megatek përdoren si në ambiente të brendshme, ashtu dhe në të jashtme. Ato janë ideale për të varur ndriçues, vazo lulesh apo produkte të ndryshme. Mund të përdoren edhe si elementë dekorues në shtëpi, bare, restorante apo ambiente të tjera. Hallkat e zinxhirëve mund të hapen dhe të mbyllen shumë lehtë.

14 Items

per page

14 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved