BBQ Cleaning  Accessories

BBQ Cleaning Accessories

Pas përgatitjes së ushqimeve të pjekura në barbekju, ju duhet të pastroni yndyrën e ushqimeve dhe mbetjet e djegura nga skarat. Për të lehtësuar pastrimin e skarave të pjekjes, Megatek ju ofron aksesorë pastrimi të ndryshëm, që përfshijnë që nga furçat e pastrimit dhe deri tek sfungjerët dhe pecetat e ndryshme.

12 Items

per page

12 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved