Special Treatments

Special Treatments

Në periudha të caktuara të vitit ose në disa situata, flokët tuaj kanë nevojë për një trajtim të veçantë për të rifituar forcën, vëllimin dhe shkëlqimin e tyre. Në Megatek mund të përzgjidhni trajtime speciale për probleme të ndryshme të flokëve tuaj apo të lëkurës së kokës.

2 Items

per page

2 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved