Rolling Blind

Rolling Blind

E keni ju në dorë nëse doni ta përshëndesni diellin nga dritarja. Nëse keni nevojë për dritë natyrale, ngrini grilat. Nëse doni më shumë privatësi, ulini ato. Grilat roll prej materiali bambuje vijnë në Megatek me një thurje të këndshme për të ofruar tone të ngrohta në ambientin tuaj. Filtrimi i dritës dhe hija që lëshojnë, reflektohet qetësisht në ambient.

Items 1-28 of 78

Page
per page

Items 1-28 of 78

Page
per page