Wine and Raki Containers

Wine and Raki Containers

Për prodhimin e verës në kushte shtëpie apo në kantina, është e rëndësishme të keni një mbajtës vere dhe rakie cilësor, për ruajtjen e verës dhe pijeve të tjera. Megatek ofron një përzgjedhje të madhe të buteve të lisit me cilësi të lartë, kontenierëve prej materiali inoksi, shisheve të verës dhe damixhanëve të rakisë.

16 Items

per page

16 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved