Cleaning Chemicals

Cleaning Chemicals

Është e rëndësishme që të mirëmbani vazhdimisht pajisjet tuaja për të proçes pune më efektiv dhe për një jetëgjatësi më të madhe të tyre. Për këtë, ju vijnë në ndihmë solucionet pastruese që gjeni në Megatek. Ato shërbejnë për eleminimin e ndryshkut, heqjen e solucioneve ngjitëse, heqjen e bojës së aplikuar (në sipërfaqe druri dhe metali) si dhe për tretjen e papastërtive (graso, vajra) nga sipërfaqet e aplikuara.

4 Items

per page

4 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved