Electric Line Trimmers

Electric Line Trimmers

Për të prerë dhe shkurtuar barin në mjediset e gjelbra, në shtëpitë apo bizneset tuaja, mund të përdorni një prerëse bari elektrike, me fije ose me disk. Një prerëse bari mund të pastrojë me imtësi një sipërfaqe të gjelbër dhe përdoret edhe për prerjen e ferrave dhe barërave të lartë. Në Megatek do të gjeni prerëse bari të cilat janë praktike dhe rezistente në përdorim.

20 Items

per page

20 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved