Indoor Flower/Plant Pots

Indoor Flower/Plant Pots

Dekoroni ambientet e shtëpive, bizneseve apo zyrave tuaja duke përzgjedhur vazo lulesh për ambient të brendshëm në Megatek. Vazot e luleve për ambiente të brendshme janë të përbëra prej materialesh më të lehta dhe më rezistente ndaj thyerjeve apo dëmtimeve dhe janë më poroze, duke lejuar kullimin e ujit të tepërt të bimës.

Items 1-28 of 221

Page
per page

Items 1-28 of 221

Page
per page