Medical bandages

Medical bandages

Përdorimi i fashave është shumë i zakonshëm në industrinë mjekësore. Një fashë apo garzë është një copë pëlhure që përdoret për të lidhur ose mbështjellë një pjesë të dëmtuar ose të sëmurë të trupit. Në Megatek ju mund të zgjidhni nga një larmi e gjerë me garza mjekësore, për qëllime të ndryshme, të cilat janë të lehta, rezistente dhe kanë një nivel të lartë të elasticitetit.

8 Items

per page

8 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved