Fuel Line Trimmers

Fuel Line Trimmers

Për të prerë dhe shkurtuar barin në mjediset e gjelbra, mund të përdorni një prerëse bari me karburant, e cila operon me fije ose me disk dhe mund të arrijë të mbulojë një sipërfaqe më të madhe të kopshteve apo lulishteve. Në Megatek do të gjeni prerëse bari me karburant të cilat janë praktike dhe rezistente në përdorim.

21 Items

per page

21 Items

per page