Endocrine system

Sistemi endokrin është tërësia e gjëndrave që prodhojnë hormone që rregullojnë metabolizmin, rritjen dhe zhvillimin, funksionin e indeve, funksionin seksual, riprodhimin, gjumin dhe gjendjen shpirtërore, etj. Medikamentet për sistemin endokrin të ofruara në farmacinë e Megatek përfshijnë ilaçe që trajtojnë sëmundjet që prekin tre gjëndra të mëdha endokrine dhe hormonet e tyre: gjëndrat mbiveshkore, pankreasin dhe tiroiden.
We can't find products matching the selection.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved