Sugar Glucose Meters

Sugar Glucose Meters

Nëse keni diabet, do të keni nevojë për një aparat diabeti matës të glukozës për të matur dhe shfaqur sasinë e sheqerit (glukozës) në gjak. Ju mund të zgjidhni aparatin e duhur të matjes së glukozës në gjak nga produktet tona farmaceutike në Megatek, që janë krijuar për të ndihmuar pacientët me diabet të mbajnë me lehtësi nën kontroll nivelet e glukozës në gjak.

1 Item

per page

1 Item

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved