Ne rekomandojmë thjeshtësi, finesë dhe kombinim me natyrën, për një tavolinë që të hap oreksin pa e parë ende ç’do të serviret në të.

Ne rekomandojmë thjeshtësi, finesë dhe kombinim me natyrën, për një tavolinë që të hap oreksin pa e parë ende ç’do të serviret në të. Mbulesa e thjeshtë dhe me ngjyra të hapura ju jep mundësinë të luani me aksesorët që do të përbëjnë tavolinën tuaj.

 Hidhini një sy tavolinës në foto, a nuk është e bukur?

Tavolinë e thjeshtë, me pak aksesorë por që duket e kuruar deri në detaj:

Si fillim zgjidhni një temë:

"Kriteret që krijojnë një temë për tryezë mund të jenë më të ndryshmet: një ngjyrë, një sezon ose një menu të veçantë.

Ne kemi zgjedhur të organizojmë  një tryezë të freskët dhe joformale për sezonin e ngrohte te verës , duke filluar nga një përzierje engjyrës  pastel  që variojnë nga e bardha në bojqiell.

Pecetat…

A dini se janë ato që tërheqin vëmendjen të parat dhe japin mirëseardhjen në tavolinë? Për të krijuar një atmosferë të qetë, menduam për peceta  pambuku dhe shtroje tavoline prej kashte ishin ato që na nevojiteshin, për këtë tavolinë druri.

Pjatat dhe gotat

Ne kemi menduar për pjata elegante të një cilësie shumë të mirë porcelain. Pjata e porcelanit Tognana është e trajtuar me mjeshtëri ndaj goditjeve dhe është shumë rezistente,ruan temperaturën e ushqimit për një kohë të mjaftueshme. Ka një formë shumë të përshtatëshme dhe është shumë e lehtë në servirje.

Përsa i përket gotave ne kemi vendosur gotat e verës franceze VINA prej materiali qelqi, 70 cl dhe me cilësi të lartë janë projektuar që të kenë pamjen e një materiali 100% kristal. Kjo gotë rekomandohet për verë të kuqe. Kjo linjë e re do të sjellë një pamje të rafinuar në çdo tavolinë. Mund të përdoret në restorante, bar-e dhe në çdo familje.

Aksesorët janë shumë të rëndësishëm

Zgjedhja jonë ka qënë një yll deti duket bukur ne cdo vend ne tavolinen tuaj ne bare restorante dhe na jep

Ne ju kemi sjellë plazhin në shtëpinë tuaj me kto guacka kaq të bukura.E përkryer pë rata që e duan dekorin në shtëpinë e tyre.