Dry /Freeze Hair

Dry /Freeze Hair

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje afatgjatë për flokë të thatë dhe të djegur, me maja të dyfishta, apo për flokë pa shkëlqim, që ngatërrohen me lehtësi, zgjidhni një trajtim me keratinë. Këtu në Megatek, ka një numër opsionesh të trajtimeve për flokë, që ndihmojnë në zbutjen dhe zgjatjen e strukturës së flokëve tuaj, pa përfshirë dëmtime.

1 Item

per page

1 Item

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved