Butterfly Gate Valves

Butterfly Gate Valves

Krahas saracineskave me volant, Megatek ju ofron dhe saracineskat flutur të cilat gjithashtu përdoren për të izoluar dhe rregulluar rrjedhjen e ujit. Saracineskat flutur janë të preferueshme për koston e lirë dhe gjithashtu për peshën e tyre të lehtë, që do të thotë fuqi punëtore më pak.

5 Items

per page

5 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved