Spirits

Spirits

Nëse jeni duke kërkuar për përbërësit e duhur për të krijuar koktejlin tuaj të preferuar, këtu do të gjeni pijet më të përdorura dhe të njohura alkoolike. Qoftë për një dolli me miqtë tuaj apo për një minifestë në shtëpinë tuaj, këtu do të gjeni pijet alkoolike më të preferuara si: Gin, Rum, Vodka, Whiskey etj.
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved