Storage basket, polyester, 40x32x32 cm, pink, 1 piece

In stock
SKU
7808172
Special Price 740 Lekë Was 1,690 Lekë
You saved 56% or 950 Lekë
Piece (1 Piece)
Share:
Kosh magazinimi, prej materiali poliestre, me përmasa 40x32x32 cm, në ngjyrë rozë. Përdoret për revista dhe e bëjnë sendeve të ndryshme, rrobave, lodrave të fëmijëve, ringjalljes së aksesorëve të tjerë, duke u organizuar në mënyrë optimale për të dalluar të ndryshme. Ky produkt është për përdorim në dhomat e gjumit apo në dhomat e fëmijëve.
Technical specification
  • Packing: 1 piece
  • Color: Pink
  • Material: Polyester
  • Measures: 40x32x32 cm
Write Your Own Review
You're reviewing:Storage basket, polyester, 40x32x32 cm, pink, 1 piece
Your Rating
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved