Professional Flaks

Professional Flaks

Termusët profesionalë janë një zgjedhje elegante për të mbajtur të freskët ushqime apo pije të ndryshme, për servirje në bare, restorante apo hotele. Në Megatek do të mund të përzgjidhni termusë profesionalë, të përbërë prej një materiali inoksi rezistent dhe cilësor, të përshtatshëm për të plotësuar çdo nevojë të bizneseve tuaja.

1 Item

per page

1 Item

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved